Gemensamma projekt

Från Stockholm Makerspace Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Välkommen till våra gemensamma projektsida på Stockholm Makerspace!

Här kan du som medlem lägga upp ett projekt, med en tydlig beskrivning, som du vill skapa tillsammans med andra medlemmar. Du som kanske inte har någon egen idé eller något eget projekt på gång kan alltid kika in här och se om det finns något kul projekt som du vill vara med på. Det kan vara allt från att bygga robotar, broderi till hydroponik.

Det är våra vanliga regler som gäller. Verktyg och maskiner finns att låna och man måste ha gått introduktionskurs för att nyttja vissa maskiner, läs mer om vilka här. Om ert projekt kräver inköp av vissa material som inte går att köpa på Stockholm Makerspace får du som lagt upp projektidén skriva tydligt att de medverkade skall köpa dessa material själva och ta med till projektet. Det är du som lagt upp projektet som ansvarar för att kommunicera med de som anmält sitt intresse till att vara med på ditt projekt.

När projektet är avslutat tar du bort din projektsida så endast aktuella länkar är kvar. Ställ muspekaren vid en av listpunkterna nedan och klicka på länksymbolen för att skapa en sida till ditt projekt. Utöver att beskriva ditt projekt tänk på att ange datum, max antal deltagare, inköp av material och kontaktuppgifter till dig själv.

Med detta hoppas vi uppmuntra till trevligt häng och härligt inspirerande skapande för oss alla.


Projekt som du är välkommen att vara med i: