THINGS Köket

Från Stockholm Makerspace Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Vi delar köket på entréplanet med våra vänner på THINGS, och därför är det extra viktigt att du ser till att lämna köket rent och snyggt efter dig!

Att använda köket

Du är lika välkommen som alla andra i huset att använda köket så länge du ser till att du lämnar det rent och snyggt efter dig.

Alla bestick och allt porslin som hör till köket ska tillbaka till köket och in i diskmaskinen, vi vill inte se några äckliga gamla halvdruckna kaffekoppar stående kvar nere på spacet!

Kaffe & Te

Under kontorstid så ska det alltid finnas kaffe i termosen på disken, och du är välkommen att dricka av detta.

Tar kaffet i denna slut eller om du märker att kaffet är nästan slut efter att du har tagit så ser du till att koka mer i kaffebryggaren som står där bredvid och fylla på termosen så att även nästa person som kommer kan få sig en varm kopp kaffe.

Tepåsar finns i skåpet ovanför kaffemaskinen, och vattenkokare finns på köksbänken.

Mjölk till kaffe och te finns i den gemensamma kylen som står mellan kaffebryggaren och mikrovågsugnarna, i denna kan du också lämna överblivna fat med kakor eller liknande som du vill att andra äter upp ;-)

Disk

All disk ska ställas in i diskmaskinerna.

Är diskmaskinen nydiskad plockar du ur den, är den full så startar du den.

Lämna INTE disk i diskhon, oavsett hur bråttom du har, vi har fått klagomål på detta tidigare!

Convinikylarna

I köket finns också två kylar från Convini.se, för att handla i dessa så måste du först registrera ett kort du kan hämta vid kylarna på webben eller i deras app, betalning sker antingen med månadsfaktura eller genom att du kopplar ditt kontokort till ditt Convinikonto.

Generellt sett är priserna motsvarande en normal mindre matbutik.