Virtuellt lager

Från Stockholm Makerspace Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Efter en idé i Facebook-gruppen så testar vi att skapa ett virtuellt lager här. Tanken är att den som har något till övers, och kan tänka sig att skänka bort det, listar det här. Vi testar att göra det virtuellt istället för att dumpa allt i lokalen på grund av platsbrist. Den som vill ha något, markera det i listan, samt ta kontakt med medlemmen för att göra upp om överlämning.

Tips: ju utförligare ni beskriver något, desto större chans att en annan medlem kan se nyttan i dennes projekt. I kolumnen Ägare och Paxad av sätter man enklast ~~~ för att skapa länk till sitt användarnamn.

Vad? Beskrivning Bild Ägare Paxad av
Datormus PS/2 Fujitsi Siemens. Modell Lynx 3D Mouse. Har 3 knappar och scrollhjul (med rullkula) Ainali (diskussion)
KVM-switch VGA och PS/2 Aten Master view mini KVM-switch. Modell CS-12. Inklusive 2 uppsättningar VGA och PS/2 sladdar. Ainali (diskussion)
Tangentbord PS/2 Keytronic. Modell K2001PROSV. Svensk layout med nummerdel (1,5 m sladd). Ainali (diskussion)
Trådlöst minitangentbord PS/2 Kompakt batteridrivet tangentbord med integrerad styrkula och musknappar. IR-anslutning till mottagare som kopplas med PS/2 till datorn (1,5 m sladd). Ainali (diskussion)
Tryck-och-öppna-beslag Bestå (IKEA). 3 förpackningar med 2 i varje. Art.nr. 902.563.36 Ainali (diskussion)
Fluorescent pulver gul Pulver som kan blandas i vatten blir "självlysande" i uv ljus. Här är ett exempel project Men kan användas till allt möjligt där man vill ha ett "radioaktivt" sken. Hans1285