Styrelsen 2024

Från Stockholm Makerspace Wiki
(Omdirigerad från Styrelsen)

Här kan du se vilka medlemmar som sitter i styrelsen. Styrelsen väljs på årsmötet och består av vanliga medlemmar som vill bidra till att utveckla Stockholm Makerspace.

Ordförande - Daniel Berglund

På spacet har jag mest använt lasern och metallverkstan. Mina hobbyintressen jag jobbat med på spacet kretsar kring figurspel och moddning av datorchassin. Frågan inom föreningen jag är mest intresserad av är att hitta en ny bättre lokal.

Ansvarsområden

Kontakt


Kassör - Marcus Agehall

Har ett på tok för stort intresse för alla former av teknik. Pysslar mycket med att hacka mjukvara och bygga elektronik på fritiden men tycker även om att bygga saker i både trä och metall. Hemma har jag en mindre serverhall i källaren, två hundar och en på tok för snäll fru som står ut med alla mina projekt.

Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot - Didrik Madheden

Har varit medlem sedan 2013, när lokalen låg på Wallingatan och har under den tiden till och från hjälpt till med mer och mindre synliga saker. Byggde exempelvis hjärtat i entrén, ansvarar för elektronikhörnan och köper in läsk. Har dock inte hittills varit med i styrelsen och hoppas med nomineringen ta en mer aktiv roll i hur föreningen drivs.

Ansvarsområden

Kontakt


Ledamot - Erik Cederberg

För mig är spacet lika mycket en mötesplats för människor och idéer som en enorm resurs som låter dessa människor och idéer utvecklas. Jobbar med produktutveckling/3D-skrivare och har eget konsultföretag.

Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot - Noah Christiansson

Jag har varit med sedan före föreningen grundades. I år siktar jag på att arbeta för att standardisera vissa delar av styrelsens arbete, samt att organisera flera återkommande sociala evenemang, däribland projektkvällar.

Ansvarsområden

Kontakt


Ledamot - Frida Allertz

Jag arbetar skift = är därför oftast på makerspace vardagar dagtid. Allmänt kreativ med fokus på klassiskt hantverk/slöjd. Älskar att lära mig och testa nya tekniker och material.

Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot- Aron Granberg

Har varit med i föreningen i fem år. Vissa har nog sett mig här pysslandes med diverse choklad- relaterade projekt. Jag har även varit del av teamet som har byggt den nya webbshoppen och andra IT-saker.

Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot- Annica Ewing

Makerspace handlar inte bara om verktyg, tekniker och material – det handlar om människor. I en kreativ gemenskap kan vi alla ta del av kunskap, inspireras och hitta lösningar när vi utvecklar oss själva och varandra. Att värna, vårda och utveckla denna unika miljö är min målsättning som styrelsemedlem


Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot- Hannes Lilliefeldt


Tidigare ledamot i styrelsen. Drivs av nyfikenhet till att ständigt lära sig nya saker och älskar att få dela med sig av kunskap och erfarenheter. Bygger på spacet allt mellan husbil och kläder. Vill jobba för att ökad gemenskap på Stockholm Makerspace ska vara en anledning till att fler vill stanna som medlemmar.

Ansvarsområden

Kontakt


Föreningens övriga förtroendevalda

Valberedning

Mark Markin

Revisor

Magnus Hellbom

Se även