Styrelsen 2023

Från Stockholm Makerspace Wiki

Här kan du se vilka medlemmar som sitter i styrelsen. Styrelsen väljs på årsmötet och består av vanliga medlemmar som vill bidra till att utveckla Stockholm Makerspace.

Ordförande - Daniel Berglund

På spacet har jag mest använt lasern och metallverkstan. Mina hobbyintressen jag jobbat med på spacet kretsar kring figurspel och moddning av datorchassin. Frågan inom föreningen jag är mest intresserad av är att hitta en ny bättre lokal.

Ansvarsområden

Kontakt

Vice Ordförande - Didrik Madheden

Har varit medlem sedan 2013, när lokalen låg på Wallingatan och har under den tiden till och från hjälpt till med mer och mindre synliga saker. Byggde exempelvis hjärtat i entrén, ansvarar för elektronikhörnan och köper in läsk. Har dock inte hittills varit med i styrelsen och hoppas med nomineringen ta en mer aktiv roll i hur föreningen drivs.

Ansvarsområden

Kontakt

Sekreterare

Tidigare ordförande & ledamot i föreningen. Medlem i föreningen sen 2014. Gillar Wiki:n mycket. Hållit några workshops, deltagit i många. Mål i styrelsen är att förbättra information och öppenhet, göra det lite bättre för eldsjälarna och förbättra kulturen i föreningen

Ansvarsområden

Kontakt

Kassör - Marcus Agehall

Har ett på tok för stort intresse för alla former av teknik. Pysslar mycket med att hacka mjukvara och bygga elektronik på fritiden men tycker även om att bygga saker i både trä och metall. Hemma har jag en mindre serverhall i källaren, två hundar och en på tok för snäll fru som står ut med alla mina projekt.

Ansvarsområden

Kontakt

Erik Cederberg
Ledamot - Erik Cederberg

För mig är spacet lika mycket en mötesplats för människor och idéer som en enorm resurs som låter dessa människor och idéer utvecklas. Jobbar med produktutveckling/3D-skrivare och har eget konsultföretag.

Ansvarsområden

Kontakt

Ledamot - Noah Christiansson

Jag var engagerad i Stockholm Makerspace de första åren och har även suttit i styrelsen vid två tillfällen men har de senaste åren varit frånvarande. Nu har jag den senaste tiden hittat tillbaka och ser detta som en chans att engagera mig i det jag tycker är roligast, nämligen att fixa i lokalen och driva förening.

Ansvarsområden

Kontakt

Suppleant - Erasmus C

Jag är en programmerare som aspirerar till att vara kreativ och lära mig nytt. Jag tycker om att umgås/snacka med folk och gå kurser. Man hittar mig oftast på programmeringskvällarna. Mina hjärtefrågor är gemenskapen och det kollektiva ansvaret.

Ansvarsområden

Kontakt

Suppleant - Frida Allertz

Ansvarsområden

Kontakt

Suppleant - Nicolas Perozzi

Ansvarsområden

Kontakt


Föreningens övriga förtroendevalda

Valberedning

Hannes Lilliefeldt


Revisor

Aron Granberg

Se även