Skillnad mellan versioner av "FAQ"

Från Stockholm Makerspace Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Skapade sidan med 'Här är svar till några av dem vanligaste frågor vi får. == Komma på besök == === Studie besök === == Medlemskap / labb-access == == Använda Makerspacet / labbe...')
 
 
Rad 2: Rad 2:
  
 
== Komma på besök ==
 
== Komma på besök ==
 +
 +
=== Öppet hus ===
 +
'''När är nästa öppet hus?'''
 +
 +
-(svara här)
  
 
=== Studie besök ===
 
=== Studie besök ===
Rad 10: Rad 15:
  
 
==  Använda Makerspacet / labbet ==
 
==  Använda Makerspacet / labbet ==
 +
'''How does the equipment usage will work? Will there be an expert who shows me what and how to use? Will there be any help to make my projects? Do I need to book the equipment?'''
 +
 +
-(svara här)
 +
 +
'''My projects are mostly related to wood and electronics (mostly musical instruments), so I would like to know if you have equipment for woodwork and, if not, if you know somewhere where I could have access to woodwork equipment (saws and etc)'''
 +
 +
-(svara här)
 +
 +
 +
'''Hur ser det ut på beläggningsfronten? Är det svårt att få tid att printa på maskinerna? Med tanke på hur lång tid det faktiskt tar att printa tänkte jag så kan det ju lätt bli så att dom är upptagna mest hela tiden.
 +
Sen undrar jag hur det är med filament. Kan man köpa det man förbrukar hos er eller ska man ha med eget?'''
 +
 +
-(svara här)
 +
 +
 +
'''Jag har en makerbot 5g 3 printer som har lagt av. (Fel på kalibrering av byggplattan, den är sen men maskinen tycker att den är rak… sen failar den för att den faktiskt är sen)
 +
Är det något man kan få hjälp med av er mot betalning?'''
 +
 +
-Det är ingen tjänst som Stockholm Makerspace erbjuder.
 +
  
  
== Worskhops ==
+
== Workshops ==
  
  
 
== Sponsring ==
 
== Sponsring ==

Nuvarande version från 14 februari 2016 kl. 10.48

Här är svar till några av dem vanligaste frågor vi får.

Komma på besök

Öppet hus

När är nästa öppet hus?

-(svara här)

Studie besök

Medlemskap / labb-access

Använda Makerspacet / labbet

How does the equipment usage will work? Will there be an expert who shows me what and how to use? Will there be any help to make my projects? Do I need to book the equipment?

-(svara här)

My projects are mostly related to wood and electronics (mostly musical instruments), so I would like to know if you have equipment for woodwork and, if not, if you know somewhere where I could have access to woodwork equipment (saws and etc)

-(svara här)


Hur ser det ut på beläggningsfronten? Är det svårt att få tid att printa på maskinerna? Med tanke på hur lång tid det faktiskt tar att printa tänkte jag så kan det ju lätt bli så att dom är upptagna mest hela tiden. Sen undrar jag hur det är med filament. Kan man köpa det man förbrukar hos er eller ska man ha med eget?

-(svara här)


Jag har en makerbot 5g 3 printer som har lagt av. (Fel på kalibrering av byggplattan, den är sen men maskinen tycker att den är rak… sen failar den för att den faktiskt är sen) Är det något man kan få hjälp med av er mot betalning?

-Det är ingen tjänst som Stockholm Makerspace erbjuder.


Workshops

Sponsring