Medlemsförvaring

Från Stockholm Makerspace Wiki
Version från den 6 april 2021 kl. 17.25 av Daniel (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med ''''- Hur fungerar det med förvaring av projekt och liknande mellan besöken på spacet?''' Alla medlemmar med aktivt labbmedlemskap får ställa en så kallad "labblåda" i...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

- Hur fungerar det med förvaring av projekt och liknande mellan besöken på spacet?

Alla medlemmar med aktivt labbmedlemskap får ställa en så kallad "labblåda" i hyllorna i korridoren. Det är inte tillåtet att ha mer än en låda på höjden på översta hyllan i korridoren. Inget material får lagras ovanpå lådor på översta hyllan. Det är en plastlåda av modell SmartStore Classic 31 eller SmartStore Home 31. Du köper den själv och de säljs på bland annat Clas Ohlson och Jysk. Observera att det är just dessa modeller som gäller. Det är mycket enklare att packa effektivt om allas lådor har samma storlek. Märk labblådan med ditt namn och medlemsnummer. (Här är en exemple skylt för din labblåda: Labblåda skylt / Lab box label.

Om du avser att ta en paus och inte vara aktiv labbmedlem under mer än en månads tid så skall du plocka hem din labblåda. Om du låter den stå kvar mer än 45 dagar efter det att ditt labbmedlemskap förfallit så tillfaller lådan och dess innehåll föreningen.

- Mitt projekt är mycket större än en labblåda, kan jag förvara det på spacet ändå?

Vi har inga större utrymmen som inte används, utan lokalen är rätt kompakt trots sin storlek på 300 m2. Om projekt går att ställa i respektive rum på ett sätt som gör att det inte står i vägen, är väl uppmärkta med namn, medlemsnummer och mobilnummer och det endast gäller under en kortare tid (enstaka vecka eller liknande) så går det ofta bra i mån av plats.

Projekt som inte är uppmärkta, står i vägen eller står kvar en längre tid kommer obönhörligen att kastas.