Ändringar

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Makerspace FAQ

28 togs bort, 10 mars 2019 kl. 11.18
Uppdaterade länkar till att gå till den nya webshoppen istället för tictail
Känns det som Stockholm Makerspace är stället du vill skapa dina projekt samt träffa andra trevliga makers? Är du dessutom över 16 år? I så fall så rekommenderar vi följande:
*Kortfattad snabbguide:
*#Köp ett [httphttps://medlem.makerspace.tictail.comse/productshop/startpaket register startpaket] som ger en bra rabatt på årets medlemskap samt 2 månaders labbmedlemskap.
*#Kom förbi på en nyckelutlämning (se [http://www.makerspace.se/kalendarium kalendariumet]) för att få din labbnyckel som ger dig 24/7 access till spacet.
*#Besök ett 'Just Make It' event, gå på en workshop, eller bara kom till lokalen för att lära känna några andra och/eller börja skapa ditt drömprojekt!
Grundregeln är att allt förbrukningsmaterial är ditt eget ansvar att införskaffa och ta med dig. Detta gäller allt från träbitar att tälja på till filament att använda i 3D-skrivarna till frässtål att använda i fräsen.
Sen finns det vissa områden där vi tillsammans har ordnat att föreningen har köpt in material som finns till försäljning i lokalen till ett självkostnadspris. Detta gäller speciellt material som är populära att använda men svåra att få tag på i mindre kvantiteter eller som privatperson, tex metall för fräsning/svarvning, interiörlimmad plywood för laserskärning, textiltransfer för tryck på kläder mm. Dessa material finns i lokalen och du betalar för det du tar via [httphttps://medlem.makerspace.tictail.com/productsse/f%C3%B6rbrukning shop vår webbshop].
'''- Vad händer om jag har sönder maskin X när jag använder den?'''
34
redigeringar

Navigeringsmeny