Ändringar

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hej

8 togs bort, 23 november 2019 kl. 12.35
m
Korr
(Read this page in [https://wiki.makerspace.se/Hello English]).
===Hej nya medlem! :D===
Tack för att du crowdfundar Stockholm Makerspace. ! Tillsammans hjälps vi åt att förbli en självständig och medlems-driven medlemsdriven teknisk fristad för gemenskap och skapande. Allt i Stockholm Makerspace är byggt, köpt, dit-kört och renoverat av medlemmar som du och jag. Ingen får lön och vi får inga bidrag. Orsaken till att vi kan betala hyran är att vi är många som hjälps åt genom att betala medlemsskap. Det är fantastiskt vad medborgare kan skapa tillsammans. ! Om du tycker att det finns något som kan utvecklas så är du varmt välkommen att engagera dig i driften av vår förening.
===Två typer av medlemskap===
====Grundmedlem====
Som medlem i föreningen är du välkommen på kurser och workhops som vi arrangerar, samt årsmötet. Vill du utföra självständigt arbete i lokalen så ska du bli labbmedlem.
====Labbmedlem====
För labbmedlemmar är lokalen öppen dygnet runt, året runt, men för att komma in första gången så måste du kvittera ut en nyckel. Nyckelutlämningar äger rum ungefär varannan vecka, och datum hittar du i vårt [[https://makerspace.se/kalendarium kalendarium]. För att kvittera ut en nyckel måste du skriva under ett avtal där du ålägger dig att följa våra [https://wiki.makerspace.se/Lokalregler lokalregler], samt visa ID.
65
redigeringar

Navigeringsmeny