Ändringar

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hej

99 byte lades till, 20 maj 2021 kl. 21.06
m
ingen redigeringssammanfattning
====Labbmedlem====
För labbmedlemmar är lokalen öppen dygnet runt, året runt, men för att komma in första gången så måste du kvittera ut en nyckel. Nyckelutlämningar äger rum ungefär varannan vecka, och datum hittar du i vårt [[https://makerspace.se/kalendarium kalendarium]. För att kvittera ut en nyckel måste du skriva under ett avtal där du ålägger dig att följa våra [https://wiki.makerspace.se/Lokalregler lokalregler], samt visa ID.
 
 
===Jag vill gå kurs! När är det kurs?===
All verksamhet bedrivs av volontärer, som du och jag. Vi hjälps åt att lära varandra maskinerna så att alla kan utföra självständigt arbete. Man delar vad man kan, och ber om hjälp om man kör fast. Några saker måste man gå kurs för att kunna använda: svets, biolabb, laserskäraren och resin-printern. Kurser annonseras i Facebook-gruppen och läggs in i kalendern. Det finns ingen kö, först till kvarn gäller.
===Jag är jätteduktig på en sak. Får jag hålla kurs i saken?===
Absolut. Emaila styrelsen på [email protected] så pratar vi upplägg, anmälan och sätter in kursen i kalendariet. Kanske kolla av intresse genom att posta om saken i Facebookgruppen eller på Slack först?På grund av pandemin är alla kurser som inte hålls online inställda tillsvidare.
===Mitt labbmedlemskap håller på att ta slut, måste jag komma förbi igen och aktivera taggen?===
119
redigeringar

Navigeringsmeny